Bilgaranti för din trygghet

Vi erbjuder garanti till dig som fordonsköpare genom GarantiDirekt som är ledande på marknaden. GarantiDirekt tillhandahåller marknadens effektivaste system för hantering om något händer med ditt fordon, allt för att du som köpare ska få bästa möjliga service vart du än befinner dig.

 

Garanti Large

Large är förmodligen den mest omfattande garantin för begagnade bilar på marknaden. I princip är det bara delar som omfattas av normal service och underhåll som inte ingår i Large. Denna garanti går att få på bilar som är max 7 år och har en kilometersträcka på max 120 000 km vid tecknandet.

Garanti Medium

Medium är en blandning av Large och Small och passar bra in på bilar som inte kvalificerar sig för Large pga ålder och/eller kilometersträcka. Denna garanti går att få på bilar som är max 10 år och har en kilometersträcka på max 170 000 km vid tecknandet.

Garanti Small

Small är utformad för dig som köper en något äldre bil och/eller med högre körsträcka. Small omfattar de väsentligaste delarna i bilens drivlina. Denna garanti går att få på bilar som är max 15 år och har en kilometersträcka på max 220 000 km vid tecknandet.